BED AND BREAKFAST ROTTERDAM

  backupnext  
prinses op de erwt

 

Bed and breakfast Rotterdam De Prinses op de Erwt

In een statig pand, gelegen aan de Noordsingel, is B & B De Prinses op de Erwt gevestigd. Deze B&B is geschikt voor twee personen met een mogelijkheid voor twee personen extra. Alles is aanwezig om uw verblijf in dit oude stukje Rotterdam aangenaam te laten verlopen.
U heeft de beschikking over een ruim appartement op de begane grond met eigen ingang. De stadstuin is bereikbaar vanuit de keuken.
U slaapt op geriefelijke boxsprings. Er is een badkamer met douche. In de volledig ingerichte keuken kunt u het ontbijt zelf klaarmaken. Desgewenst zorg ik voor een gevulde koelkast. U kunt een volledige maaltijd bereiden wanneer u geen zin heeft ’s avonds uit eten te gaan.
De gezellige zitkamer heeft een televisie met dvd speler. Er is gratis WiFi.

De Prinses op de Erwt is een prima uitvalsbasis voor en bezoek aan Rotterdam. De Noordsingel ligt op loopafstand van het centrum en vlakbij openbaar vervoer. Een bezoek aan Noord, waar deze B&B is gevestigd, is een aanrader.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht