BED AND BREAKFAST ROTTERDAM

  backupnext  

 

Bed and breakfast Rodenburg in Rotterdam Bergschenhoek

Welkom in onze comfortabele Bed and Breakfast tussen Rotterdam Hillegersberg en Bergschenhoek.

Fiets overdag naar het veelzijdige en internationaal hoog scorende Rotterdam. Wandel of fiets langs de Rotte en geniet van groen bij de stad. Reis met fiets/auto of OV naar Gouda, Delft, Den Haag of Scheveningen en rust ’s avonds uit. Uitrusten kan bij ons heel goed in ons comfortabele tuinhuis met veel privacy en vrij uitzicht op de tuin.

Een lichte ruimte met fijne bedden, een douche/toilet met vloerverwarming en een kleine  keukenhoek maken dat u zich snel thuisvoelt. Er is een magnetron en een koelkast; u kunt koffie en thee zetten en een kleine maaltijd klaarmaken, als u dat wilt. Genieten van de avondzon in de luie stoel op uw eigen terras. U heeft een tv en er is Wifi. In de omgeving zijn op fiets/auto/OV afstand voldoende restaurants en wij adviseren u graag. Een gezond en vers ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht